ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

 

U ime SUPKULTURA obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni SUPKULTURA-e (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje hpp intergrator Corvus Pay, kao i Banca Intesa ad Beograd. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučilac (Prodavac) je SUPKULTURA. Kupac robe je posetilac web shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu I pošalje narudžbinu Prodavcu.

Putem web shopa www.supkultura.rs kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.
Kontakt mail je supkultura.rs
Istaknute cene u web shopu važe isključivo za kupovinu putem interneta.