ISPORUKA PAKETA

 

VREME ZA OBRADU PORUDŽBINE
Standardno vreme isporuke SUPKULTURA porudžbina je u najvećem broju slučajeva izmedju 2 do 3 radna dana od dana poručivanja. Ne zamerite ukoliko dođe do kašnjenja paketa i mogućih izmena u radu kurirskih službi, kao i tokom praznika i neradnih dana.

ISPORUKA NA TERITORIJI SRBIJE
Paketi na teritoriji Srbije se isporučuju kurirskom službom DExpress, a rok isporuke je 1 radni dan od dana slanja. Troškovi isporuke na teritoriji Srbije su 400 RSD.

Imajte na umu da DExpress od skoro ima i uslugu paketomata u većim gradovima, što znači da ukoliko znate da niste kod kuće u vreme dostave, možete svom kuriru da naznačite da vam paket ostavi u vama
najbližem paketomatu, odakle vaš paket možete podići u vreme koje vama odgovara.

INTERNACIONALNA ISPORUKA
Paketi koji se dostavljaju van teritorije Srbije biće isporučeni u roku od 5 do 14 dana od porudžbine.
Postoji mogućnost da vam paket stigne van predviđenog roka, što isključivo zavisi od trenutnih mera koje važe u vašoj zemlji, ali i od procesa carinjenja u vašoj zemlji.

OBAVEZE I TAKSE za međunarodne pakete

Postoji mogućnost da međunarodni paketi imaju dodatne obaveze, troškove i takse, koje utvrđuju vaše lokalne carinske vlasti. Sve moguće dodatne troškove isporuke snosi isključivo kupac. Molimo vas da potražite dodatne informacije na web stranici vaše lokalne carine.

VAŽNO: SUPKULTURA ne pokriva takse, poreze i ostale troškove koji mogu nastati prilikom carinjenja u vašoj zemlji. Te troškove snosi isključivo kupac i oni nisu uračunati u cenu koju plaćate na sajtu.